Innoagent

Ønsker du å lære metoder og teknikker for å fremme samhandling, innovasjon og kreativitet? Bli med på kompetanseprogrammet Innoagent!

Innoagent er et kompetanseprogram i praktisk innovasjonsarbeid som tilbys eksklusivt til ansatte i  Helseinns partnervirksomheter. Deltakerne får en innføring i innovative metoder og verktøy for å forme og gjennomføre bedre innovasjon- og utviklingsprosesser i egen virksomhet. 

Innoagent er for deg som jobber med å lede, koordinere eller fasilitere ulike prosesser og prosjekter innen helsetjenesteutvikling og folkehelsearbeid. Siden lanseringen av programmet i 2020 har vi økt den praktiske innovasjonskompetansen til over 60 innoagenter i Innlandet, og med det skapt et nettverk av innovasjonsagenter på tvers av sektorer og fagmiljøer!  

Programmet inneholder introduksjoner og praktiske verktøy innen  områdene teamarbeid og psykologisk trygghet, prosess- og fasiliteringsledelse, digital formidling og fasilitering, samt visuell fasilitering.  

Deltakelse på Innoagent for Helseinns partnervirksomheter er delfinansiert av Fylkeskommunen i Innlandet. Hver deltaker betaler derfor kun en egenandel av kursets totale kostnad.  

Neste søknadsfrist for deltakelse i Innoagent: våren 2023 (mer informasjon kommer).  

Ønsker du å vite mer om Innoagent? Ta kontakt med Trude.