Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
12. november 2021
Kategori for Arrangement:

VR som virkemiddel i opplæring av helsepersonell

Tidspunkt: 08.15-09.30 | Sted: PARK gründer- og næringshus

Vi inviterer til et uformelt frokostmøte i fysisk form på Hamar 12. november hvor vi byr på faglig påfyll, en god matbit og en kopp kaffe. Dette arrangementet er midt i blinken for deg som er helsepersonell, leder på ulike nivå i offentlig sektor, jobber med fagutvikling, innkjøp, eller er tilknyttet miljøet på PARK.

Bruk av Virtual Reality (VR) til opplæring av ansatte i helsetjenesten finnes i dag, og blir enda mer aktuelt i tiden fremover. Hvordan kan VR bidra til bedre helsetjenester? Dette frokostmøtet gir deg innsikt i hvordan VR-teknologi kan bli brukt i helsetjenesten og hvilke positive effekter den gir i opplæring.

Making View AS har i samarbeid med NTNU og St. Olavs hospital tatt frem en digital læringsarena for ABCDE-prosedyren. ABCDE-prosedyren er en systematisk klinisk observasjon som kan brukes i starten på alle situasjoner. Prosedyren må øves på for å bli automatisert. Den går ut på å undersøke det mest kritiske først. I akutte situasjoner kan ABCDE hjelpe til med å prioritere undersøkelser og tiltak. I en ikke-akutt situasjon kan prosedyren brukes til å få en klinisk status av pasienten. Den kan også brukes til å vurdere om pasientens status endrer seg over tid. Den sikrer også at man får gjort alle vitale undersøkelser.

Dette er et flerårig forskningsprosjekt som nå tas i bruk av landets helsepersonell. Making View utvikler også opplæringsbibliotek med VR-innhold for psykiatri og mental helse.

VR-brillen skaper et helt unikt læringsmiljø, som er med på å øke motivasjonen og utligne kvalitetsforskjeller i opplæringen på helseområdet. I dette frokostmøtet kan du bli kjent med hvordan den digitale læringsarenaen fungerer, og hvordan du kan ta det i bruk allerede i dag.

Agenda:

  • 08.15-08.30 Kaffe og frokost
  • 08.30-09.00 Are Søby Vindfallet fra Making View kommer og forteller om hvorfor og hvordan VR kan brukes til opplæring
  • 09.00-09.30 Spørsmål og mingling for de som ønsker det

Påmelding og frokost:
Om du ønsker å delta kan du melde deg på nedenfor, da vil du også få servert mat og drikke.

Om du har meldt deg på og ikke får mulighet til å delta er det fint om du gir beskjed til sindre@helseinn.net.

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.