Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
17. juni 2021
Kategori for Arrangement:

Tjenestedesign

Tidspunkt: 14.00-15.00 | Sted:

Den 17 juni er det dags for neste sending i vår digitale møteplass for innovasjon – Helseinnsikt! Dette er et tilbud eksklusivt for deg som er ansatt i en virksomhet som er Helseinnpartner.

Helseinnsikt skal inspirere til innovasjon og mer innovative arbeidsmetoder. Helseinnsikt vil være en praktisk arena hvor ulike temaer løftes frem, og hvor vi deler av den mangfoldige innovasjonskompetansen som finnes i nettverket.

Denne digitale møteplassen skal senke terskelen for å ta i bruk verktøy og metoder for å løse gamle problemer på nye måter, og ikke minst gjøre innovasjonselefanten litt enklere å spise. Bit for bit. Alle møter er frittstående, det betyr at du blir med på det som er mest relevant for deg! Møtene blir sendt live i Teams.

Andre Helseinnsikt arrangerer vi sammen med nettverkspartner NTNU i Gjøvik den 17. juni kl 14.00 – 15.00
Tema: TJENESTEDESIGN med Mari Bjerck fra Institutt for design. 

Bli med å lær mer om hvordan tjenestedesign kan bidra til å skape bedre helsetjenester! Tjenestedesign er en prosess, metode og en tilnærming til både store og små utfordringer. Den 17 juni vil du få innblikk i noen sentrale teknikker i tjenestedesign og hvordan disse er brukt i et prosjekt om å bedre innbyggeres helsekompetanse. Hurra!

 

Og husk! Helseinnsikt er et eksklusivt tilbud til partnere i nettverket, så gjerne videresend denne invitasjoner til dine kollegaer. Du vil få tilsendt egen link til arrangementet på e-posten du registrerte din påmelding på. Denne vil komme som egen mail senere. 

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.