Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
3. februar 2022
Kategori for Arrangement:

Nettverkssamling

Tidspunkt: 09.00-12.00 | Sted: Microsoft Teams

Helseinn-nettverket vokser stadig, og vi er glade for å invitere både nye og gamle partnere til en digital nettverkssamling torsdag 3. februar klokken 09:00-12:00!

Vi vil fylle formiddagen din med siste nytt fra nettverket, presentere vår nye strategi, og vise frem de fantastiske partnerne som sammen utgjør Helseinn. Vi vil også grave litt mer i fenomenet samskaping, og har derfor invitert Lars Ueland Kobro fra Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon ved USN. I tillegg inviterer vi til “partnerpitch” og presentasjon av suksesshistorier fra flere av partnerne i nettverket.  

Program:  

  • Strategi og aktiviteter: siste nytt om aktiviteter i nettverket og presentasjon av strategi 2020-2024, ved daglig leder Ingrid Olstad Busterud  
  • Orientering om klyngeprosjekt NH2 Helse, ved prosjektleder Rannveig Finsveen 
  • Samskaping – noe mer enn et ord i festtaler og nasjonale styringsdokumenter, hva, hvorfor og hvordan? – ved Lars Ueland Kobro, Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon, Universitetet i Sørøst-Norge 
  • Partnerpitch: Her kan din virksomhet presentere et behov for samarbeid eller ønske om samarbeidspartnere fra nettverket! Kanskje dere har behov for å rekruttere prosjektpartnere eller pilotkommune til et planlagt eller pågående prosjekt? Eller har dere en suksesshistorie som resultat av nettverkssamarbeid som dere ønsker å fortelle? Maks 5 minutter per pitch. (Meld inn ditt bidrag til josefine@helseinn.net) 
  • Panelsamtale med tema «Verdien av å jobbe sammen i Helseinn som nettverk – sett fra ulike sektorers perspektiv»  

Velkommen til en annerledes digital samling, full av faglig påfyll, nettverksbygging og interaksjon!  

 

 

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.