Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
23. april 2020
Kategori for Arrangement:

Miniforedrag om krisekommunikasjon

Tidspunkt: 11.00-12.00 | Sted: Microsoft Teams

God kommunikasjon er en viktig faktor for å lykkes med krisehåndtering. Samtidig kan det være en vanskelig øvelse. Egne ansatte vil ha informasjon, mediene vil ha informasjon og innbyggere vil ha informasjon. Situasjonen vi står i nå krever god kommunikasjon både internt og eksternt. Hvordan lykkes med det?

Anders Lindstad er tilsatt ved Senter for Livslang Læring ved Høgskolen i Innlandet. Han er fagansvarlig for årsstudium i kommunikasjonsrådgivning, hvor krisekommunikasjon er et sentralt tema. Med erfaring fra PR-bransjen holder han i tillegg jevnlig kurs og foredrag om krisekommunikasjon.

Vi har bedt Anders gi noen praktiske råd og tips knyttet til krisekommunikasjon. Som i all annen kommunikasjon handler det om hvilket budskap vi vil ha ut, hvilke målgrupper vi har og hvilke kanaler vi skal bruke for å nå dem. Så enkelt, men likevel krevende.

Webinaret foregår i Microsoft Teams. Alle påmeldte mottar en e-post med link til møtet i forkant.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available