Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
29. mars 2022
Kategori for Arrangement:

Kommunikasjonstreff for Helseinn-partnere

Tidspunkt: 10.00-11.00 | Sted:

Helseinn skal bidra til å løfte frem og formidle de gode historiene fra våre partnere i nettverket. Vi vet at det jobber mange flinke kommunikasjonsfolk i våre partnervirksomheter, og vi ønsker å samle disse til en uformell ressursgruppe.

Vi vil derfor invitere til et første nettverksmøte for alle som jobber med kommunikasjon i Helseinn-nettverket tirsdag 29. mars klokken 10.00-11.00. Møtet foregår på Teams, og du kan melde deg på ved å sende en mail til ragnhild@helseinn.net

I dette første møtet vil vi diskutere hvordan vi kan samarbeide om kommunikasjon og synliggjøring av aktiviteter som foregår i Helseinn-nettverket. Vi ønsker også å diskutere hvordan vi kan formidle de gode historiene, hva vi skaper sammen, og hva som skjer ute hos dere innen folkehelse og helseinnovasjon. Samtidig håper vi at dette blir en arena for å dele interne prosjekter og gladsaker, i tillegg til at vi kan lære av hverandre innen kommunikasjonsfeltet. På sikt håper vi også å få til fysiske samlinger med faglig innhold, som kan løfte kommunikasjonskompetansen vår.

Synes du dette høres interessant ut? Bli med oss på et første digitalt møte – så kan vi sammen diskutere mulighetene.

Vi gleder oss til å se deg!