Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
16. september 2020
Kategori for Arrangement:

Innspillverksted om fremtidens kompetansebehov

Tidspunkt: 10.00-14.00 | Sted: Bright House

Fagskolen Innlandet, i samarbeid med Helseinn, inviterer til innspillsverksted 16. september kl. 10:00-14:00 i Bright House, 3. etasje, Mustad Næringspark, Gjøvik

 

Fagskolen Innlandet er landets største offentlige fagskole, og tilbyr en lang rekke videreutdanninger for ansatte innen helse- og omsorgssektoren. Utdanningene er rettet mot ansatte med fagbrev eller 5 års relevant erfaring, kan kombineres med jobb, gir 60 studiepoeng og har ingen studieavgift. Fagskolen Innlandet tilbyr utdanninger på Gjøvik, Hamar og Trysil.

Fagskolen Innlandet tilbyr utdanninger som er tilpasset arbeidslivets behov, og ønsker derfor en tett dialog og samspill med primær – og sekundærhelsetjenesten i regionen. Hvordan kan de bidra til å dekke fremtidens kompetansebehov? Hvordan kan de organisere studiene slik at de kan gjennomføres ved siden av jobb? Dette er spørsmål vi ønsker svar på, og vi inviterer derfor til et åpent verksted i Helseinns verksted for integrerte helsetjenester i Bright House på Gjøvik. Vi vil gjerne invitere ledere og utviklingsleder som er opptatt av kompetanseutvikling til å delta.

Verkstedet er gratis, og det vil bli servert lunsj og kaffe.

Påmelding til Line N. Jørgentvedt (line.narvesen.jorgentvedt@fagskolen-innlandet.no) innen 10. september.

 

Vi håper dere vil komme og gi oss gode innspill på hvordan Fagskolen Innlandet kan være en relevant tilbyder av kompetanse og utdanning i Innlandet. Videresend gjerne arrangementet til andre i ditt nettverk som dette kan være relevant for.

Velkommen!