Laster Arrangementer
13. januar 2022
Kategori for Arrangement:

Innovative offentlige anskaffelser – med eksempler fra praksisfeltet i helsetjenesten

Tidspunkt: 09.00-11.00 | Sted: Bright House

Sammen med Leverandørutviklingsprogrammet inviterer Helseinn til webinar for å sette søkelys på innovative offentlige anskaffelser (IOA) og mulighetene for helsetjenesten.

Med metodikk fra IOA kan nye løsninger på utfordringer og behov, knyttet til alt fra demografi og ungt utenforskap, til rus og psykiatri, utvikle seg og bli tilgjengelige. Også etableringen av en ny sykehusstruktur i Innlandet krever at vi jobber på nye måter og samarbeider på tvers av sektorer og virksomheter.

I dette webinaret gir vi deg som kjenner praksisfeltet, og som kjenner på behovet, en introduksjon og inspirasjon til hvordan du kan løse oppgavene. Samtidig som virksomhetens mål nås. Du vil også møte virksomhetsledere og leverandører til samtale om erfaring fra IOA.

 

Sett av dato allerede nå, endelig program er klart i desember!

Webinaret vil foregå i Verksted for integrerte helsetjenester på Bright House, med mulighet for fysisk deltakelse (begrenset antall plasser).

For fysisk deltakelse, send en mail til sindre@helseinn.net

For digital deltakelse benytt deg av påmeldingssystemet nedenfor, så vil lenke til deltakelse sendes pr mail når arrangementet nærmer seg. 

Påmelding

Send påmelding