Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
13. januar 2022
Kategori for Arrangement:

Helseinnsikt: Digitalisering over natten

Tidspunkt: 13.00-14.00 | Sted: Microsoft Teams

Allerede i 2019 begynte Frisk Spesialist utviklingen av et digitalt sykehus. Arbeidet skjøt fart da Norge stengte ned, og gjennom et tett utviklingssamarbeid med Visiba Care kunne de tilby et digitalt behandlingstilbud nærmest over natten. Pasientene har i etterkant meldt tilbake at de opplever god kontakt med fagpersoner, og at det var like mulig å ha fortrolige samtaler digitalt, likeledes som at man fikk gode rehabiliteringsprosesser gjennom digitale plattformer. Andre fordeler er at man kan sørge for et godt behandlingstilbud også ute i distriktene fordi riktig kompetanse kan tilbys uavhengig geografisk lokalisasjon.

Men hvordan har behandlere opplevd denne digitale transformasjonen? Hvordan sørger man for en helhetlig pasientoppfølging digitalt? Og hva kjennetegner et godt og tett utviklingssamarbeid mellom flere parter?

I dette webinaret kan du lære mer om tjenestetilbudet som Frisk Spesialist kan tilby sine kunder, og hva som gjør tjenesten deres unik. Frisk Spesialist har også opplevd utfordringer med implementering av en slik tjeneste, og forteller om hvordan de i fremtiden vil benytte seg av både digitale og fysiske tilbud.

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.