Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
21. april 2020
Kategori for Arrangement:

#3 Kunnskapsressurser for helhetlig pasientoppfølging

Tidspunkt: 11.00-12.00 | Sted: Microsoft Teams

Digital nærhet – en møteserie om helseteknologi

Helseinn inviterer ansatte i kommuner, i spesialisthelsetjenesten, i private bedrifter, ved utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner til å delta på den nettbaserte møteserien «digital nærhet».  Møteserien Digital nærhet handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten. Møtene vil ha ulike temaer og vil foregå ukentlig via Microsoft Teams. For å delta på møtene må du melde deg på via påmeldingsskjemaet nederst på siden. Du mottar en epost med link til møtet i forkant av møtet.

#3 Kunnskapsressurser for helhetlig pasientoppfølging

Tredje tema i møteserien gjennomføres i samarbeid med Kompetansebroen og handler om hvordan kommuner og spesialisthelsetjenesten kan benytte seg av én digital portal med læringsressurser på tvers av tjenestenivåer. På møtet vil vi få et innblikk i hvordan studenter og helsepersonell i primær- og spesialisthelsetjeneste best kan benytte seg av og bidra til, disse kunnskapsressursene for å sikre helhetlig pasientoppfølging

Om Kompetansebroen

Kompetansebroen er rettet mot helsepersonell og studenter og skal styrke informasjons- og kompetansedeling mellom kommuner, sykehus og utdanningsinstitusjoner. Nettsiden gir tilgang til digitale læringsressurser, temabaserte fagområder, arrangementskalender og nyheter.

Nettsidens innhold er tilgjengelig for alle interesserte. For partene som inngår i samarbeidet er Kompetansebroen et viktig tiltak for å styrke samhandling, standardisering av opplæring og tryggere overføringer av pasienter mellom sykehuset og kommunene.

Meld deg på ved å fylle ut informasjonen nedenfor og trykk på «send påmelding».

NB! Har du innspill til temaer? Send forslag til hei@helseinn.net

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.