Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
21. april 2020
Kategori for Arrangement:

#3 Kunnskapsressurser for helhetlig pasientoppfølging

Tidspunkt: 11.00-12.00 | Sted: Microsoft Teams

Digital nærhet – en møteserie om helseteknologi

Helseinn inviterer ansatte i kommuner, i spesialisthelsetjenesten, i private bedrifter, ved utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner til å delta på den nettbaserte møteserien «digital nærhet».  Møteserien Digital nærhet handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten. Møtene vil ha ulike temaer og vil foregå ukentlig via Microsoft Teams. For å delta på møtene må du melde deg på via påmeldingsskjemaet nederst på siden. Du mottar en epost med link til møtet i forkant av møtet.

#3 Kunnskapsressurser for helhetlig pasientoppfølging

Tredje tema i møteserien gjennomføres i samarbeid med Kompetansebroen og handler om hvordan kommuner og spesialisthelsetjenesten kan benytte seg av én digital portal med læringsressurser på tvers av tjenestenivåer. På møtet vil vi få et innblikk i hvordan studenter og helsepersonell i primær- og spesialisthelsetjeneste best kan benytte seg av og bidra til, disse kunnskapsressursene for å sikre helhetlig pasientoppfølging

Om Kompetansebroen

Kompetansebroen er rettet mot helsepersonell og studenter og skal styrke informasjons- og kompetansedeling mellom kommuner, sykehus og utdanningsinstitusjoner. Nettsiden gir tilgang til digitale læringsressurser, temabaserte fagområder, arrangementskalender og nyheter.

Nettsidens innhold er tilgjengelig for alle interesserte. For partene som inngår i samarbeidet er Kompetansebroen et viktig tiltak for å styrke samhandling, standardisering av opplæring og tryggere overføringer av pasienter mellom sykehuset og kommunene.

Meld deg på ved å fylle ut informasjonen nedenfor og trykk på «send påmelding».

NB! Har du innspill til temaer? Send forslag til hei@helseinn.net

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available