Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
4. november 2021
Kategori for Arrangement:

Fremtidens omsorgstjenester med innbygger i sentrum

Tidspunkt: 13.30-14.30 | Sted: Microsoft Teams

Hvordan kan kommuner skape fremtidens omsorgstjenester med brukeren i sentrum? 

I dag kan velferdsteknologi til bruk i omsorgssektoren fremstå som forvirrende, samtidig som vi vet at teknologien blir stadig viktigere for å håndtere de store ressursutfordringene denne sektoren står overfor. Gjennom innføring av en helhetlig omsorgsplattform tror Sensio at det er mulig å imøtekomme utfordringene ved å utnytte det fulle potensialet som ligger i de tilgjengelige ressursene og sikre økt gevinstrealisering knyttet til investeringer i velferdsteknologi.

En slik plattform må forene behovene til de mange forskjellige brukergruppene som er involvert i å skape fremtidens omsorgstjenester, og plattformen vil oppdateres løpende etter hvert som både de tekniske mulighetene og behovene endrer seg. Vi har invitert Sensio for å fortelle om prosessen for utvikling av en helhetlig omsorgsplattform med brukeren i sentrum.

Link til dagens møte: Klikk her for å delta i møtet

Helseinn ønsker å informere om at innholdet i invitasjonen er oppdatert, da den opprinnelige teksten dessverre kunne mistolkes. Helseinn ønsker å poengtere at Hedmark IKT-samarbeidet ikke har vært involvert i planleggingen av dette arrangementet, og at dialogen mellom Sensio og Hedmark IKT-samarbeidet først startet etter at Sensio ble tildelt kontrakten på leveranse av en Helhetlig digital kjerneløsning for velferdsteknologi i august 2021. Dialogen mellom Sensio og Hedmark IKT-samarbeidet har heller ikke inkludert noen form for planlegging eller fastsetting av premisser for sluttbrukerutstyr. 

 

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.