Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
6. mai 2022
Kategori for Arrangement:

Fra offentlige behov til innovative løsninger med StartOff

Tidspunkt: 11.00-13.00 | Sted: PARK gründer- og næringshus

 

Har du hørt om StartOff?

StartOff er et ferskt rammeverk som tilrettelegger for samarbeid mellom oppdragsgivere og startups for å skape innovasjon og løse behov i det offentlige. StartOff-teamet bistår partene i innovasjonsprosessen og vurderer fortløpende nye prosjektforslag.

Er du nysgjerrig på å vite mer om prosessen og hvordan StartOff kan være et verktøy for å skape bedre og mer innovative løsninger i din sektor?

Program

11-12.00: Bli kjent med StartOff v/Sissel Kristin Hoel (fagleder i StartOff) og Ingrid Gjerdevik (StartUp-ansvarlig i StartOff). Du vil få konkrete eksempler på hvordan StartOff fungerer, og eksempler på noen av de gjennomførte prosjektene. Det vil også være tid for spørsmål og dialog.

12-13.00: Mulighet for uforpliktende samtaler med teamet i StartOff (kun ved fysisk deltakelse).

Ved fysisk deltakelse vil det blir servert lunsj ved ankomst, dette krever at du i tillegg til påmelding i skjemaet under sender en mail til trude@helseinn.net innen 02.05.

Hvis du følger lunsjseminaret digitalt er det kun innlegget fra StartOff som streames fra kl. 11:00-12:00, og det vil ikke være anledning til å delta på samtale med teamet fra kl. 12:00-13:00. Du må melde deg på i skjemaet under så vil du få tilsendt en lenke for deltakelse når arrangementet nærmer seg.

Målgruppe

Webinaret er for ledere, prosjektmedarbeidere, innkjøpere, IKT-ressurser og helsepersonell i offentlige virksomheter.Innholdet i programmet er tilpasset offentlige virksomheter. Webinaret arrangeres i regi av Helseinn sammen med StartOff og Hamarregionen næringsutvikling.

 

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.