Laster Arrangementer
19. august 2021
Kategori for Arrangement:

Forskningslunsj: Medikament-administrering

Tidspunkt: 11.30-12.00 | Sted: Microsoft Teams

I nettverket vårt har vi mange sterke fag- og forskningsmiljøer. I webinarserien «forskningslunsj» inviterer vi forskere til å gi en kort presentasjon av sitt arbeid, slik at flere kan få innsikt i det spennende arbeidet som foregår både ved Sykehuset Innlandet, NTNU og Høgskolen i Innlandet.

I dette webinaret vil Anne Vifladt fra NTNU fortelle om Teamtrening for å støtte medikamentadministrering innen ambulansetjenesten – et samarbeidsprosjekt mellom Sykehuset Innlandet HF og Institutt for helsevitenskap i Gjøvik. 

Anne jobber som førsteamanuensis ved Institutt for helsevitenskap i Gjøvik, NTNU. Hun er utdannet anestesisykepleier, med en mastergrad i helseinformatikk, og doktorgrad innen området pasientsikkerhetskultur ved sykehus. Hennes forskningsområder er pasientsikkerhetskultur, arbeidsmiljø, teamarbeid og medikamentadministrering. 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Forskningslunsj: Medikamentadministrering
kr 0,00
Unlimited