Laster Arrangementer
9. desember 2021
Kategori for Arrangement:

Forskningslunsj: Helsekompetanse

Tidspunkt: 11.30-12.00 | Sted: Microsoft Teams

I nettverket vårt har vi mange sterke fag- og forskningsmiljøer. I webinarserien «forskningslunsj» inviterer vi forskere til å gi en kort presentasjon av sitt arbeid, slik at flere kan få innsikt i det spennende arbeidet som foregår både ved Sykehuset Innlandet, NTNU og Høgskolen i Innlandet.

I dette webinaret vil Hanne Søberg Finbråten fra HiNN snakke om befolkningens helsekompetanse, og hvorvidt denne er nødvendig for å realisere pasientens helsetjeneste.

Hanne jobber som førsteamanuensis ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap, HINN. Hun er sykepleier, med doktorgrad innen området helsekompetanse (health literacy) og helsefremmende sykepleie. Forskningsområdet hennes dreier seg i hovedsak om helsekompetanse og om psykometri ved bruk av moderne testteori. Hun er medlem i WHO Action Network on Measuring Population and Organizational Health Literacy og er en del av den nasjonale forskergruppen ansvarlig  for kartleggingen av helsekompetansen i befolkningen.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Forskningslunsj: Helsekompetanse
kr 0,00
Unlimited