Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
6. mai 2021
Kategori for Arrangement:

Forskningslunsj: Folkehelse

Tidspunkt: 11.30-12.00 | Sted: Microsoft Teams

I nettverket vårt har vi mange sterke fag- og forskningsmiljøer. I webinarserien «forskningslunsj» inviterer vi forskere til å gi en kort presentasjon av sitt arbeid, slik at flere kan få innsikt i det spennende arbeidet som foregår både ved Sykehuset Innlandet, NTNU og Høgskolen i Innlandet.

I dette webinaret vil Miranda Thurston fra HINN snakke om sitt prosjekt «The Schools, Learning and Mental Health», som undersøker hvordan skolen og akademisk prestasjon påvirker barns mentale helse.

Miranda er professor i folkehelse ved HINN, og har tidligere jobbet 10 år som instituttleder ved University of Chester. Hun er interessert i livene til barn og unge, og hvordan skole og fysisk aktivitet påvirker den mentale helsen. I tillegg har Miranda jobbet mye med brukerinvolvering, spesielt hos marginaliserte grupper for å utforme gode støtteordninger.  Hun har også vært med på å etablere nasjonale tilbud i England som Sure Start, Healthy Living Centres and Children’s Fund local programmes, i tillegg til trening på resept samt andre vektkontrollordninger. 

Vi opplever for tiden noen tekniske utfordringer med vårt påmeldingssystem. Du kan enkelt delta på webinaret ved å trykke her .

 

 

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.