Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
3. april 2020
Kategori for Arrangement:

#1 Avstandsoppfølging + COVID-19

Tidspunkt: 11.00-12.00 | Sted: Microsoft Teams

Digital nærhet – en møteserie om helseteknologi

Helseinn inviterer ansatte i kommuner, i spesialisthelsetjenesten, i private bedrifter, ved utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner til å delta på den nettbaserte møteserien «digital nærhet».  Møteserien Digital nærhet handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten. Møtene vil ha ulike temaer og vil foregå ukentlig via Microsoft Teams. For å delta på møtene må du melde deg på via påmeldingsskjemaet nederst på siden. Du mottar en epost med link til møtet i forkant av møtet.

#1 Avstandsoppfølging + COVID-19

Det første temaet i møteserien, avstandsoppfølging + COVID-19, gjennomføres i samarbeid med medlemsvirksomheten Dignio.

Folkehelseinstituttet beskriver den pågående koronapandemien som et løp som sannsynligvis vil vare i flere måneder. Det er en stor risiko for at et stort antall av befolkningen blir smittet samtidig, og belastningen på både primær- og spesialisthelsetjenesten øker. Det utløser et økt behov for digitale verktøy for å håndtere smittede, sårbare pasientgrupper og ansatte i helse- og omsorgssektoren som sitter i karantene. Dignio jobber i dag med 130 kommuner med både medisinsk avstandsoppfølging og medisineringsstøtte. De vil presentere hvordan noen kommuner nå bruker løsningen til å håndtere situasjonen og hvordan en raskt kan få oversikt over pasienter og pandemien med begrenset ressursbruk.

Meld deg på ved å fylle ut informasjonen nedenfor og trykk på «send påmelding».

NB! Har du innspill til temaer? Send forslag til hei@helseinn.net

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available