Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
3. juni 2020
Kategori for Arrangement:

#8 Teknologi for økt aktivitet og sosialisering

Tidspunkt: 11.00-12.00 | Sted: Microsoft Teams

Digital nærhet – en møteserie om velferdsteknologi

Helseinn inviterer ansatte i kommuner, i spesialisthelsetjenesten, i private bedrifter, ved utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner til å delta på den nettbaserte møteserien «digital nærhet». Møteserien Digital nærhet handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten. Formålet med møtene er å vise frem ulike løsninger og skape økt dialog rundt brukerbehov på tvers av sektorer. Møtene vil ha ulike temaer og vil foregå ukentlig via Microsoft Teams. For å delta på møtene må du melde deg på via påmeldingsskjemaet nederst på siden. Du mottar en epost med link til møtet i forkant av møtet.

#8 Teknologi for økt aktivitet og sosialisering

I samarbeid med VilMer inviterer vi til et webinar om hvordan øke aktivitet og sosialisering med hjelp av digitale plattformer. VilMers digitale plattform ble nylig fremhevet av Helsedirektoratet i forbindelse med tiltak som bidrar til økt aktivisering og sosialisering under covid 19-pandemien. VilMer bidrar nå til et mangfold av gode digitale opplevelser, VR-opplevelser og tilrettelagte fysiske aktiviteter for grupper som er særlig påvirket av anbefalingen om sosial isolering.

 

  • Hvordan kan vi skape gode opplevelser under COVID-19?
  • Virtuell realitet
  • Digitale og fysiske opplevelser gjennom VilMer

 

Med Øystein Landgraff, daglig leder og gründer og Marthe Dyrud, salgsansvarlig.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available