Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
18. mai 2020
Kategori for Arrangement:

#6 Digitalt tilsyn: Erfaringer, gevinster og smittereduksjon

Tidspunkt: 13.00-14.00 | Sted: Microsoft Teams

Digital nærhet – en møteserie om helseteknologi

Helseinn inviterer ansatte i kommuner, i spesialisthelsetjenesten, i private bedrifter, ved utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner til å delta på den nettbaserte møteserien «digital nærhet». Møteserien Digital nærhet handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten. Formålet med møtene er å vise frem ulike løsninger og skape økt dialog rundt brukerbehov på tvers av sektorer. Møtene vil ha ulike temaer og vil foregå ukentlig via Microsoft Teams. For å delta på møtene må du melde deg på via påmeldingsskjemaet nederst på siden. Du mottar en epost med link til møtet i forkant av møtet.

#6 Digitalt tilsyn: Erfaringer, gevinster og smittereduksjon

Sjette tema i møteserien gjennomføres i samarbeid med RoomMate og Trysil kommune. Her lærer vi mer om digitalt tilsyn og Trysil kommune deler erfaringer om implementering, gevinster og smittereduksjon ved bruk av digitalt tilsyn. Fagrådgiver og sykepleier i RoomMate, Ellen Myrland, vil fortelle om hvordan RoomMate fungerer med fysisk vs digitale tilsyn og muligheter for toveiskommunikasjon via løsningen.

Ine og Hilde, ansatte i Trysil kommune, vil fortelle om sine erfaringer med bruk av RoomMate på 80 pasientrom ved Trysil sykehjem. De vil blant annet dele erfaringer fra hvordan innføringen av digitalt tilsyn har påvirket personalgruppen, hvordan de jobber opp mot beboerne på sykehjem og i hjemmetjenesten, og hvordan løsningen passer inn i en Covid-19-kontekst.

Meld deg på ved å fylle ut informasjonen nedenfor og trykk på «send påmelding».

NB! Har du innspill til temaer? Send forslag til hei@helseinn.net

Påmelding

Send påmelding
Tickets are not available as this event has passed.